ROĐENDANSKI VATROMET

Vatromet ne mora nužno biti skup i nedostižan.

U današnje vrijeme sve veće konkurentnosti na tržištu i želje za pružanjem čim bolje usluge, vatrometi su postali gotovo svakodnevica čak i na najmanjem obiteljskom događanju kao što je proslava rođendana.

Da bismo Vam mogli pružiti najbolju uslugu, obratite nam se OVDJE i savjetovati ćemo Vam koja je najbolja opcija vatrometa za Vas.

SVADBENI VATROMET

Želite vjenčanje o kojem će svi pričati? Mi Vam možemo pomoći u tome!

Mnogo je briga oko organizacije vjenčanja, to je dan koji ostaje u sjećanju doživotno i ne želite da to bude uobičajeno vjenčanje na kakva ste navikli.
Upravo iz tog razloga nam se možete s povjerenjem obratiti i vaš poseban dan učinit ćemo još posebnijim uz vatromet za pamćenje.

Sve što morate je odrediti vrijeme izvođenja vatrometa, da li će to biti po izlasku iz crkve, ulasku u svadbenu salu, za vrijeme prvog plesa, prilikom rezanja torte ili spontano na Vama je da odlučite, budite kreativni i pokušajte Vi nas iznenaditi idejom.

Ukoliko imate posebnih želja o bojama u vatrometu, trajanju vatrometa, jačini vatrometa saslušati ćemo Vas i napraviti najbolju opciju koja će objediniti sva tri zahtjeva te naravno prilagoditi Vašim mogućnostima.

Pošaljite nam Vaš upit OVDJE.

SCENSKI EFEKTI

Scenski efekti isto tako pripadaju našoj djelatnosti.
Scenske efekte možemo izvesti pirotehničkim sredstvima niskog rizika posebno namijenjenima u tu svrhu.

Ako se radi o koncertu scenske efekte možemo kombinirati s vatrometom u pozadini te na taj način napraviti cjelokupnu sliku.

U ponudi za scenske efekte imamo pirotehnička sredstva T1, fontane, slapove, mine, “single shot”, “one row”.
Isto tako za scenske efekte posjedujemo tehničku opremu za izvođenje scenskog plamena tzv. “flame” projektore te opremu za izvođenje dimnih zavjesa sa CO2 projektorima.

Ukoliko imate potrebe za scenskim efektima obratite nam se OVDJE.

PONUDA

VARIJANTA 1

Okarakteriziran kao mali vatromet koji se izvodi isključivo vatrometnim kutijama kategorije II, III i IV do kalibra 30mm i trajanja do 4 minute.

Tehnički podaci:

Vatromet s projektilima kalibra do Ø30mm
Trajanje vatrometa do 4 minute
Domet projektila do visine 40-60m

VARIJANTA 2

Srednji vatromet koji se izvodi vatrometnim kutijama kategorije II, III i IV, rimskim svijećama II i III kategorije kalibra do 50mm i trajanja oko 5 minuta. Ukoliko je želja mladenaca, moguće je staviti crveno srce promjera 1m* sa dodatnim okolnim fontanama, na početak vatrometa ili na kraj. (*Tada je vatromet trajanja do 4 minute.)

Tehnički podaci:

Vatromet s projektilima kalibra od Ø30mm do Ø50mm
Trajanje vatrometa oko 5 minuta (*do 4min. sa srcem)
Domet projektila do visine 60m

VARIJANTA 3

Veliki vatromet koji se izvodi vatrometnim kutijama kategorije II, III i IV, rimskim svijećama II, III i IV te vatrometnim bombama kategorije IV kalibra do 75mm*. (*Ovisno o lokaciji, ako dopušta MUP.) Ukoliko se vatromet ne izvodi bombama, tada je trajanje vatrometa oko 6 minuta i izvodi se s dvije pozicije.

Tehnički podaci:

Vatromet s projektilima kalibra od Ø30mm do Ø75mm (* do 50mm bez bombi)
Trajanje vatrometa do 5 minuta (*oko 6 min. bez bombi)
Domet projektila do visine 90m (*60m bez bombi)

U cijene vatrometa ulazi ishođenje dozvole od strane MUP-a, dolazak na lokaciju vatrometa (do udaljenosti 100km), postavljanje vatrometa te izvođenje s kvalificiranim pirotehničarima.