Video marketing

Video snimka je najsnažniji oblik promocije, jednostavno zato što širokoj publici prenosi poruku u interaktivnom mixu zvuka, slike i pokreta.
Crna Pantera d.o.o. pruža profesionalne usluge izrade svih vrsta video formata. Od kratkih spotova, preko reklamnih filmova, do DVD prezentacija.
Naše usluge su namijenjene direktno klijentima. Naš produkcijski tim posjeduje svu potrebnu tehniku za snimanje na terenu, kao i tehniku za montažu i postprodukciju. Naš pristup je da svo vrijeme tokom procesa produkcije imamo komunikaciju s klijentom. Za razliku od ostalih načina komunikacije, Video snažno dopire do Vaših klijenata, potencijalnih kupaca, poslovnih partnera i zaposlenih.
S današnjim mogućnostima prikazivanja Video poruka na Webu, interaktivnim CD-ima i DVD-ima, pravo je vrijeme da iskoristite snagu Video prezentacije da radi za Vas. Profesionalno izrađen promotivni materijal može znatno poboljšati imidž Vaše kompanije. Takav materijal Vam omogućava da prikažete svoj proizvod u okruženju za koji je i namijenjen. Možete ga upotrijebiti kao Video trening za novo osoblje, kao Video prezentaciju kompanije, ili kao Video spot koji predstavlja Vaš proizvod ili uslugu najširem auditoriju preko TV ekrana.

Naš sugrađanin Marko Palijan aka “Croatian Crusher” je u subotu 03.10.2015. odradio poslijednji trening za veliko Europsko finale u “Gymkhana Grid”-u, koje će se održati 24. i 25. listopada u Velikoj Britaniji u gradu Santa Pod nedaleko od Londona. Gymkhana Grid događaji dati će profesionalnim vozačima i natjecateljima amaterima mjesto za testiranje svoje sposobnosti u preciznoj vožnji i kontroliranom proklizavanju na zatvorenoj stazi pred tisućama navijača. Gymkhana Grid je osnovana 2010. godine u Sjevernoj Americi kao veoma atraktivan sport kako za gledatelje tako i za natjecatelje. Zadatak natjecatelja je da automobilom što spretnije i preciznije odvozi tehnički veoma zahtjevnu stazu koja može zahtijevati od vozača tehničke manevre poput okreta od 180 ili 360 stupnjeva uz proklizivanje, “osmica”, ili u nekim varijantama vožnja dijela staze unatrag. Staza je veoma kratka te je zadano vrijeme skladno tome. Hrvatska inačica “Gymkhana Grid-a” je ocjenski rally (vožnja spretnosti) u kojoj naš Marko ima dugogodišnje iskustvo i više nego izvrsne rezultate te je aktualni prvak Hrvatske.

Donosimo Vam fantastični kadar spektakularnog vatrometa održanog u Slavonskom Brodu. Treba napomenuti da se radilo o muzičkom vatrometu. No ne uz montažu muzike, već na svirku uživo što ovom vatrometu daje posebnu dimenziju.